понедельник, 27 октября 2014 г.

Знамениті італійські десерти - меню, Відгуки


Слово десерт навіває думки про Щось Надзвичайно смачне, повітряному і орігінальному. Альо якщо пошукаті нас немає цього слова, то можна дуже здівуватіся. У перекладі з французької слово «десерт» позначає зовсім НАДАННЯ і Буденне дію, а самє - прибирати зі столу. Тобто, десертом може буті будь-яке страву, яка подається в кінці трапези.


До традіційніх десертів відносіться морозиво, Різні фрукти, пироги і тістечка, цукерки та Інші солодощі. ЦІ страви стали модними і Завершальний святкові обіди в Європейськіх країнах дев'ятнадцятого століття. Саме тоді Було налагоджено виробництво цукру. А до цього на десерт подавали мед і солодкі фрукти.


У Росії такими стравити були медові пряники. Випічка цього ласощі вважать цілим мистецтвом і рецепти Нікому НЕ відкріваліся, а Тільки передавалися у спадок. Найзнаменітіші пряники - тульські і Коренській. Їх ліпілі руками і віпікалі в спеціальніх формах, що мают хімерні змалює. Прікрашаліся пряники вігадлівою ліпніною і розписом і слава по всій Росії.


Альо КРАЩА у Світової гастрономії вважаються італійські десерти. Популярним Тірамісу з бісквітного печива і повітряного ніжного крему, Традиційне семіфреддо, що складається з морозива, фруктів, ягід і горіхів корістуються неймовірнім успіхом відвідувачів італійських кафе і ресторанів. Вішукані холодні італійські солодощі, мают оригінальний зовнішній вигляд, створюють атмосферу свят і привертають новизною смаку. Незважаючі на старовинні рецепти їх Приготування, італійські десерти дивно сучасні і гармонійні. Затребуваність їх у всьому світі покладів НЕ Тільки від Краса і якості продуктів, а й від простоти їх Приготування.